bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Eh, da nam je po dinar za svaki put kada smo čuli "Nemoj sad, ne može. Kriza je", uopšte ne bismo bili u krizi. Prvo smo mislili da smo toliko sveopšte retardirani da kriza svetskog imperijalizma neće moći da se odrazi na naš burazerski kapitalizam osamnaestovekovnog tipa ali... Logika po kojoj se najkljakaviji neće zaraziti spektakularnoje omanula i eto nas u Čabru iz kog nismo rtikada ni izlazili, Krizaje vreme u kojem se sirotinja raja mora dodatno odreći nekih manje potrebnih luksuza koji joj ionako ne priliče, ne bi li gazde i rukovodioci nesmetano mogli da nastave da vode život kakav im dolikuje. Za sprečavanje najkatastrofalnijih posledica pokrenute su akcije poput "Vaše radno mesto  za naš treći džip" ili" Vaše gladovanje - naše letovanje", i to već daje vidljive ' rezultate Širom sveta. Ništa ne brini, tu smo mi da ti pomognemo.  Nećemo se razbacivati praznim frazama nego ćemo ti predložiti konkretan plan akcije, rezultat rada stručnjaka . sa instituta "Seci uvo, krpi dupe".

LOVE IS MONEY
Raskini sa ribom. Imanje devojke je preskupo i nije neophodno u vremenima krize. Neverovatne uštede mogu se postići ako prestaneš da izigravaš kava-Ijera i ostvaritelja njenirt prohteva. Ako ne možeš da raskineš lako (Ijubav i ta sranja...), onda zajedno skrešite troškove veze. Više dlviksa, manje biosko-pa. Više romantične šetnje, manje vozikanja autom. Kondomi sa ukusom kondoma, a ne vanila-višnja. Mickev Rourke predigre sa arčenjem hrane ne dolaze u obzir. Napaljujte se bezobraznim govorom a ne tartufima u pupku.

SVE OD PREMAZA

Izvuci maksimum iz kupljene, krvavo plaćene pljeskavice i povećaj ener-getsku vrednost svakog obroka jer ćeš tako duže biti sit i ređe ćeš jesti. Majonez, prijatelju! I to mnogo majo-neza. Predložili bismo i kajmak, ali se on posebno naptaćuje. Šećer i ostali osnovni začini lako se mogu prisvojiti iz većih ugostiteljskih objekata. Ne napuštaj kafanu bez nekoiiko kesica u džepu.To nije kradja!

LAJFSTAJL
Običan domaći sapun odličan je za neophodni higijenski minimalizam. Za lep miris, tu su parfimerije u kojima ne moraš ništa kupovati ali možeš probavati do mile volje. Prati žensku štampu (ne kupovinom već prelistavanjem na trafici, naravno) i omogući svojoj iepšoj polovini šminkanje i slične sKupe tretmane kad se oni nađu na nekoj besplatnoj promotivnoj akciji. Možeš poći primerom mnogih naših polupoznatih ličnosti koji su svoje životne troškove uspešno sveli skoro na nulu tako što žive na "događajima". Oni 97% meseca provedu na nekim žurkama, prijemima i koktelima gde se besplatno je pije. Jedna naša glumica/pevačica/manekenka/rijaltti šou junakinja/devojka fudbalera/biznismena i njen prijatelj toliko su vremena provodili slikajući se na "dogadajima" da su odjavili stan za ceo jedan mesec! Neverovatna ušteda a uz to i glamurozna. Bitno je samo početi. Jednom kad te uslikaju za jedan od onih milion časoptsa gde svi stoje na nekom ulazu lli pored švedskog stola, ulaziš u mašinu i svaki dan je "događaj".
LEPŠE JE BEZKULTURE

Ne može i opera i kobasice, rekao je neko još davno. Održi nivo svoje kulture makar na radnom minimumu u vreme-nima teškim. Poetsko veće neka zameni skupe izlaske i bančenje po klubovima. Knjige se mogu ćitati i u knjižari a, navođno, postoje i mesta gde ih možeš skoro besplatno posuditi na odrerJeni period pa vratiti po završenom čita-nju, raspftaćemo se više o tome. Počni da slušaš izvorne narodne pesme I sevdalinke u izvođenju taientovanih pripadnika manjina i neka te lepota pesme opije. Tako ćeš uštedeti lovu koju bi protraćio na aikohol.
MEĐULJUCKI ODNOSI

Biti deo modernog društva zahteva puno troškova. Ranije smo imali više love jer smo manje trošili na stanja SMS-ova a postojao je i, danas iščezli, običaj obavljanja posla na radnom mestu što je umelo da rezultira zaradom i platama. Danas je to zamenjeno celodnevnim gledanjem u Facebook profil, nakon kojeg sledi pauza za kafu i cigarete na kojoj se podnose izveštaji o zanimljivom Facebook životu ("Jaooo! Stavila sam slike sa rođendana i on mi je ispod stavio komentar sa smajlijem od tačaka i zagrade!!!"). Smanji troškove besmislene komunikacije tako što ćeš Ijude zvati tek kada imaš nešto da im kažeš ili pttaš, a najbolje je da ih zoveš onrJa kada znaš da ne mogu da se jave i tako ih nateraš da oni tebe zovu kada vide da si ih tražio. Ne klasično "cimanje"! To je providno I može da uspe samo dobrim ribama.


Add comment


Security code
Refresh