bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Od danas je počeo sa radom forum Aranđelovca. To bi trebalo biti mesto gde možete komentarisati, davati predloge i kritike u vezi rada sajta, foruma. Na tom mestu možete postavljati razne vesti, istorijske činjenice, postavljati vesti vezane za Aranđelovac. Želimo vam ugodan boravak na sajtu.  ARANĐELOVAC FORUM
 

Pravila

Zabranjeno je vređanje i provociranje sagovornika
Na  forumu je izričito zabranjeno vređanje i provociranje sagovornika, te podsticanje i širenje nacionalne, verske, rasne i druge mržnje i netrpeljivosti.

Zabranjeno je pisanje teksta ili delova teksta ALLCAPS

Zabranjeno je pisanje teksta ili delova teksta ALLCAPS  jer se taj način pisanja prema Internet bontonu smatra vikanjem.

ALLCAPS je naziv koji se koristi za pisanje celog teksta velikim slovima. Ukoliko je neki tekst koji želite preneti tako napisan ili ste greškom to sami napisali, tekst možete konvertovati koristeći Ms Word opciju Change Case koja se nalazi u meniju Format.

Zabranjena je svaka javna razmena mišljenja i ideja kojima se krše važeći zakoni Republike Srbije
Zabranjena je svaka javna razmena mišljenja i ideja kojima se krše važeći zakoni Republike Srbije, uključujući i pitanja vezana za nelegalni Software i drugu intelektualnu svojinu, razmenu informacija do kojih se došlo nelegalnim putem i predstavljaju nečiji privatni podaci, kao što su informacije o: bankovnim računima, internet nalozima, broju telefona, ličnom imenu, adresi stanovanja i sl.

Korišćenje neprikladnih i uvredljivih slika u potpisima
Zabranjeno je korišćenje neprikladnih i uvredljivih tekstova i slika u potpisima kojima se vređa javni moral, nečija pripadnost određenoj društvenoj grupi, naciji, veri i sl.

Zabranjeno je lažno predstavljanje ili korišćenje višestrukih naloga
Zabranjeno je lažno predstavljanje i korišćenje višestrukih naloga na forumu od strane iste osobe u cilju varanja i vređanja drugih korisnika ili skretanja normalnog toka diskusije, čak i ako poruke same po sebi ne krše direktno ni jednu stavku ovog Pravilnika!
Ukoliko više ljudi koristi isti računar ili istu internet konekciju, i žele da učestvuju na forumu, dužni su o tome obavestiti Supervizore ili Administratore foruma

Add comment


Security code
Refresh