bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull

Horoskop

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Kako se koristi tabela? Prvo izaberite mesec u kome ste rođeni i odmah zatim kolonu koja odgovara datumu Vašeg rođenja (npr. u drugoj trećini meseca, odnosno izmedju 11. i 20. u mesecu). Spustite se kolonom naniže dok ne nađete časovni interval rođenja (npr. izmedju 02:40 i 04:20). U prvoj koloni sa leve strane pročitajte svoj podznak.

U slučaju da ne možete da pronađete svoj časovni interval jer nije naveden, to jednostavno znači da Vaš podznak ne može precizno da se utvrdi bez uzimanja u obzir i mesta i godine rođenja tj. podznak Vam se nalazi na prelazu iz jednog u drugi horoskopski znak.
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
Sugestije za nedelju:
21.02.2011. - 27.02.2011.

OVAN
Umete brzo da se prilagodite na novu situaciju i da upotrebite taktiku koja donosi najbolje rezultate. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: 21, 23. i 25. februara. Računajte i na faktor iznenađenja. Važno je da nadmudrite ostale suigrače kada se nalazite u zoni rizika 22. i 24. februara.
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Vaš ljubavni horoskop za period:
21.02.2011. - 06.03.2011.


OVAN
Želite da impresionirate jednu osobu, ali birate neobične situacije i strogo kontrolišete svoja osećanja. Ipak, želja za emotivnom fascinacijom ponakad može da donese i pogrešan efekat. Nema potrebe da se »lažno dokazujete«, pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud, vrline i slabosti. Izbegavajte izazovne avanture koje predstavljaju zabludu o »slakim tajnama«, svoju pažnju posvetite bliskoj osobi. Imponuju Vam znaci pažnje koju dobijate u novom društvu. Međutim, nemojte zaboraviti da neke stvari izgledaju privlačno i uzbudljivo samo na »prvi pogled«. Vaše emocionalno oduševljenje je prolazno, jer »ljubavni bljesak« ne odslikava pravu sreću koju tražite. Pozitivna osećanja prema jednoj osobi, vedar duh i želja da sačuvate dobar ljubavni odnos mogu biti od presudnog značaja za naredni period koji je pred Vama. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 26, 27. i 28. februar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Bikom, Vagom, Vodolijom, Lavom, Strelcem, Ribama i Škorpionom. Budite oprezniji: 22, 23. i 25. februara. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Rakom, Jarcem i Devicom.
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
Vaš horoskop za nedelju:
21.02.2011. - 27.02.2011.

OVAN
U dostojanstvenom stilu i bez suvisnih pitanja prihvatite necije kritizersko misljenje ili komentare koji Vam se ne dopadaju. Ne mozete da pravite prelazne kompromise koji nisu u skladu sa Vasim moralnim nacelima, sada je kasno da korigujete svoje propuste ili da menjate poslovnu strategiju. Usmerite svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sacekajte na odgovarajuce uslove. Svoja osecanja ne mozete da podvedete pod neka "razumna merila", ali to Vam nece smetati da ostvarite svoje ljubavne namere. Vase ponasanje na najbolji nacin odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspolozenje koje osecate u necijem prisustvu. Vazno je da sledite svoj "unutrasnji glas" ili instinkt.