bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 
Ana V. (31) iz Kragujevca je uhapšena samo petnaest minuta nakon pljačke u kojoj je iz zlatare „Avramović“ u centru Aranđelovca uzela zlatan nakit vredan oko tri miliona dinara.
 
Kako je saopštila policija, ona je maskirana i naoržana pištoljem oko 08.15 sati ušla u zlatarsku radnju, i od prodavačice uzela nakit koji je bio u radnji, 80.000 dinara i mobilni telefon.
 
Posle razbojničke pljačke, ona je radnicu zaključala, i pobegla. Bila je maskirana naočarima za sunce, iimala je kapuljaču od dukserice prebačenu preko glave.
 
Policija je razbojnicu ubrzo pronašla u Domu zdravlja u Aranđelovcu, i kod nje je pronađen sav nakit, novac, a i replika pištolja sa kojim je pretila radnici zlatare tokom pljačke.
Ana V. će uz krivičnu prijavu biti sprovedena na saslušanje Višem javnom
tužilaštvu u Kragujevcu, zbog sumnje da je počinila razbojništvo.
 
- Ušla je u radnju, bila je mirna. Nisam ni slutila šta će da se dogodi. Iznenada je izukla pištolj, i počela je da preti. Počela je da mi naređuje i da preti, kaže prodavačica Radmila Ćosović.
 
Radmila Ćosović, prodavačica
-Tražila je informaciju gde su kamere, kada dolazi gazda a zatim otvorila torbu u koju sam stavljala nakit iz panoa koje je ona odabrala. Birala je krupnije komade zlata. Uzela mi je mobilni i fiksni telefon, a onda mi je uzela i ključ, i pretila da nikoga ne zovem i ne vrištim. Uzela ključ iz vrata izašla, kaže prodavačica Radmila Ćocović. Pokušala sam da zovem pomoć, ali niko nije nailazio. Srećom iz susedne radnje došla koleginica i ubrzo smo pozvali policiju.

Comments   

0 #1 profile 2018-11-01 08:00
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Quote

Add comment


Security code
Refresh