bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Kompanija “Peštan” iz Aranđelovca, prvi put učestvuje na sajmu “Batimatec” u Alžiru, koji traje do 7. maja 2015. godine.

Ovo je 18. Međunarodni sajam građevine, građevinskih materijala i javnih radova, koji broji blizu 800 izlagača i više od 45.000 posetilaca, a “Peštan” prvi put izlaže svoj proizvodni asortiman.

Istovremeno, kompanija će prvi put izlagati i na sajmu “Project Qatar” u Dohi koji takođe traje do 7. maja. Na sajmu izlaže 840 kompanija iz oblasti građevine i infrastrukture, a očekuje se da će broj posetilaca biti preko 30.000.

– “Project Qatar” je tradicionalni sajam u Dohi koji se održava već 11 godina i smatramo da će učešće na ovako značajnom i izuzetno posećenom sajmu doprineti unapređenju odnosa sa kupcima i stvaranju novih poslovnih kontakata – navodi direktor prodaje, Ivan Terzić.

“Peštan” će na sajmu predstaviti nove “pametne Confluo slivnike”, PE-RT OXY i Alupex cevi za grejanje, kao i novitete iz “Peštan” PVC stolarije.

Kako je najavljeno iz ove firme, internacionalni sajmovi na kojima će “Peštan” u bliskoj budućnosti nastupati su “Tektonica” u Portugalu i “Aquatherm” u Ukrajini.

Add comment


Security code
Refresh