bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Sankanje na planini, dušek za ljuljuškanje na moru, čamac umesto sanki, padanje, grudvanje, dečje vragolije, samo su deo atmosfere iz spota "Extreme Snow Sledding" koja će vas oraspoložiti čim ga odgledate.
 
 
Ono što posebno oduševljava je činjenica da se većina mladih ljudi koji učestvuju u spotu nisu poznavali pre nego što su otišli na Bukulju, gde su dva dana snimali spot u produkciji "Tropical life is fun", čija je misija da okupi mlade i talentovane ljude i njihove kreativne ideje realizuje u vidu spota.
 
- Čim smo videli da je na Bukulji sneg, odlučili smo da se zabavimo. Da bi sankanje bilo neobično, uzeli smo letnje rekvizite i napravili super zabavu. Ostali smo bez rekvizita već drugi dan, ali je druženje bilo fantastično. Želeli smo da napravimo video u stilu "leto protiv zime", ali i da pošaljemo poruku mladima da treba da uživaju, da se okrenu stvarima koje vole i da rade ono što vole. Mi smo se dobro zabavili snimajući i pokazali da sankanje nije samo za decu. Za snimanje spotova, pa i ovog koji smo snimali na Bukulji, mlade ljude tražimo preko Fejsbuka - kaže za "24 sata" jedan od autora spota Milica Protić (30), koja sa Ljubomirom Radivojevićem (29) i Goranom Avramovićem (32) ima produkcijsku kuću "Tropical life is fun".
 
Sankanje nije rezervisano samo za decu, Foto: screenshot youtube
Milica, Ljubomir i Goran imaju misiju da pomognu talentovanim ljudima i daju šansu da široj javnosti pokažu šta znaju.
 
- Želimo da afirmišemo mlade i talentovane ljude, koji imaju pozitivne i dobre ideje, a nisu dovoljno plasirani. Oni nam izlože svoje ideje, mi ih osmislimo i realizujemo u spot koji snimamo sa našom opremom, i na taj način ih reklamiramo. Sve je besplatno i na dobrovoljnoj bazi - kaže Milica.
 
Pored toga što pomažu mladima, Milica kaže da njihovi spotovi promovišu i lepote Srbije, i da su do sada snimali u Đavoljoj varoši, u Petnici, Magliću, Bukulji i na mnogim drugim lokacijama.
 
 

Add comment


Security code
Refresh