Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
 
bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Iako PayPal zvanično još uvek nije objavio početak rada kod nas niti predstavio uslove poslovanja, Srbija je izlistana na spisku podržanih zemalja,

Ukoliko imate aktiviran antivirus softver, pre odlaska na “Sign In” formular PayPala moraćete da omogućite iskačuće prozore i da dozvolite pristup PayPala vašem sistemu. U slučaju Kaspersky antivirusa dovoljno je dva puta kliknuti na Run ili Pokreni i tamo ste. Slična je situacija i sa drugim antivirus softverima.

Proces prijavljivanja odvija se samo na engleskom, pošto srpski jezik nije podržan. Omogućeno je otvaranje “Individual” ili “Bussines” naloga PayPal usluge. Za registraciju su vam potrebni validna i-mejl adresa i podržana platna kartica. Ukucajte redom tražene podatke.

PejPal

Isprobali smo kartice domaćih banaka i svaka je prihvaćena bez problema, piše Mondo.

Nakon pravilno popunjenih podataka sledi tzv. “Security Challenge”, pa pazite da dobijeni kod pravilno prekucate u “kućicu” da vas sistem ne bi vratio na prvi korak.

Otvara se vaš profil na PayPalu i kupovina može da počne.

Na svom profilu možete menjati bilo koji podatak, dodavati kartice, mejl adrese, dodatna sigurnosna podešavanja, pregledati stanje računa u evrima i dolarima, ali i pregledati listu do sada obavljenih kupovina, transakcija i naplata.

Preko istog profila, sa svog računa možete koristiti opciju “Send Payment” kako biste osobama poslali/uplatili novac u nekoj od 193 podržane zemlje.

Transakcije su sigurne i na raspolaganju su 23 novčane valute.

Da li je podržana naplata preko PayPal servisa u Srbiji još uvek nije zvanično saopšteno, ali plaćanje roba na internetu u ovom trenutku funkcioniše.

Add comment


Security code
Refresh