Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
 
bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Hotel ''Izvor'' iz Aranđelovca dobio je priznanje ''Pres zvezdica'' za ukupan kvalitet ponude i usluge, gostoprimstvo i saradnju sa novinarima.
Hotel ''Izvor'' iz Aranđelovca dobio je priznanje ''Pres zvezdica'' za ukupan kvalitet ponude i usluge, gostoprimstvo i saradnju sa novinarima u 2012. godini.

U Anketi pod nazivom "Tražimo hotel za Pres zvezdicu'' koju je među novinarima sprovela Redakcija časopisa za savremeno hotelijerstvo Turistički Svet, odlučeno je da autentično priznanje "sedme sile" koja prati turizam, ove godine pripadne Hotelu ''Izvor'' Aranđelovac.

Priznanje je uručeno menadžeru za odnose sa javnošću i marketing ''A'' hotela Vesni Vlatković u okviru Foruma menadžera hotela i hotelskih domaćinstava.

Ona je tim povodom rekla da je hotel ''Izvor'' dobitnik deset veoma vrednih nagrada, ali da je zahvaljujući "Pres zvezdici" dobio mogućnost da sa svojih pet zvezdica postane sada jedini hotel u Srbiji sa šest zvezdica.

Pored mnogobrojnih priznanja koja su dodeljena poslovnim subjektima i pojedincima u oblasti turizma, Orden prvog reda "Ambasadori dobre usluge" uručen je profesoru Slobodanu Unkoviću ''za najveći doprinos razvoju turizma i hotelijerstva u Srbiji''.

Add comment


Security code
Refresh