Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
 
bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Ukućani „Velikog brata“ proveli noć u istom krevetu.
Sudeći prema dešavanjima u kući, na pomolu je prva romansa u ovoj sezoni „Velikog brata“. Bivša mis Tijana Stajšić ne odvaja se od glumca i voditelja Dragana Marinkovića, a da je stvar postala ozbiljna, svedoči i to što su počeli i da spavaju zajedno.

Sve je počelo još pre nekoliko dana kada je Maca počeo da se približava zgodnoj crnki. Da ni ona nije ostala imuna na ova udvaranja, svedoči i to što mu je dopustila da je pipka i po intimnim delovima tela, shvatajući to kao šalu. Marinković je ubrzo prešao na sledeću fazu, pa je pre nekoliko večeri ušao u žensku sobu i legao na Tijanu (sve to uz veoma degutantne komentare) da bi tokom noći između utorka i srede spavali zajedno u krevetu. Šta se dešavalo kada su se pogasile kamere za sada nije poznato jer je ubrzo posle toga bio isključen TV prenos. Sudeći prema Tijaninom i Macinom ponašanju dan kasnije, nije se dogodilo ništa loše jer su najnormalnije nastavili svoje druženje, polako se izdvajajući od ostatka ekipe.
Kako će na sve ovo reagovati Macina izabranica, sa kojom je u dugoj i stabilnoj vezi, videćemo po njegovom izlasku iz kuće, ali oko nastavi u ovom smeru, teško da će još dugo imati devojku.


J. B.

Add comment


Security code
Refresh