Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
 
bioskop-meni mali-oglasi-meni prevoz-meni slike-meni tutorijali-meni smestaj-meni
Bioskop - Najave Mali Oglasi Prevoz - Polasci Slike - Nekada Tutorijali Smeštaj
hor-rull

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Autor: M. R. - M. Radojković | 18.03.2009. - 09:51
Čanak izlazi da glasa, pa se vraća u kuću VB

Nenad Čanak, prvi političar koji je ušao u kuću „Velikog brata”, danas će je na nekoliko sati napustiti kako bi otišao u Skupštinu i glasao o zakonu o zabrani diskriminacije, ali će se ubrzo vratiti u rialiti šou.

Današnje glasanje u Skupštini veoma je važno za vladajuću koaliciju koja je jedva namakla većinu za glasanje, te je kratak izlazak političara iz VB bio neminovan, a organizatori su odlučili da Čanku obezbede odsustvo.
- Čanak će u spoljnom svetu provesti toliko vremena koliko mu je potrebno da obavi sve svoje političke dužnosti, a onda će biti vraćen u svet iza kamera - ispričao je za „Blic” dobro obavešten izvor, navodeći da niko ne zna koliko će dugo političar boraviti u kući.

Aleksandra Jerkov, članica predstavništva Čankove stranke LSV, prekjuče je za „Blic” najavila da će on napustiti kuću.
- On mora da dođe u Skupštinu zbog glasanja na završnoj sednici povodom zakona u oblasti pravosuđa i rasprave o antidiskriminacionom zakonu koji je za našu stranku veoma važan - rekla je Aleksandra Jerkov.
S obzirom na to da je ulazak u kuću bio Čankov lični izbor, vrlo je moguće da će se ovaj političar u „Velikom bratu” zadržati više nego što je predviđeno. Početni plan je bio da Čanak u kući ostane sedam do deset dana, koliko je i uzeo neplaćenog odmora u Skupštini, ali izgleda da je odlučio da svoje učešće u serijalu malo produži.

Prošlost Čankove porodice

Prethodne noći Čanak je pred ukućanima ispričao nepoznate detalje svoje porodične istorije. Otkrio je da je njegov pradeda ubio seljaka koji je prelazio preko njegove njive, a posle toga optužio sina, Čankovog dedu, koji je umesto njega morao u zatvor! Čankov deda je u zatvoru oboleo od tuberkuloze i umro.


Jelena Žeželj nakon izbacivanja
Mikijevi komentari me nisu povredili

 


Jelena kaže da joj je Čanak dobar drug
Jelena Žeželj prva je ukućanka koja je napustila kuću „Velikog brata” izgubivši bitku sa Nenadom Čankom sa kojim je bila nominovana. Jelena je po izlasku ispričala za „Blic” šta misli o ukućanima i objasnila da je njen apsolutni favorit Maca.

Ispali ste zbog Mikijeve nominacije, šta mislite o njemu?
- On je veoma čudan. Nemam ništa posebno da kažem o njemu. Skroz je nebitan. Nisam se pronašla u njegovim rečima da sam neiskrena. Nije me povredio.

Ko je vaš favorit?
- Maca. On je iskren, dobar, pošten. Dobro, nije baš pošten, umeo je da bude pokvaren u zadacima. Maca je kompletna ličnost i zbog toga bi trebalo da pobedi.

Mislite li da će biti rivalstva između Mace i Mikija?
- Ako se to desi, mogu samo da kažem jadan Miki. Maca je jači od njega.

Stvorili ste prisan odnos sa Čankom, da li ćete ga možda podržati u politici?
- Kao drugara ću ga uvek podržati, ali me politika uopšte ne zanima.

Šta mislite o ulasku prvog političara u kuću?
- Pa… i političari su ljudi. Zašto da ne pokaže kakav je dok jede, kuva i radi sve normalne stvari.

Kakav ste utisak stekli o Jeleni Karleuši?
- Ona je takva. Voli da bude u centru pažnje. Ušla je u kuću kao zvezda i tako je izašla. To je njen stil i dobro joj stoji. Ipak, mislim da je u prirodi drugačija, da nosi masku zbog šou-biznisa.

Maci se dopada Tijana, mislite li da će se desiti nešto između njih?
- Sumnjam. Volela bih da se nešto desi između njih, ali ne verujem. Mislim da Maca nije Tijanin tip. Miki se baš primio na Tijanu, ali on tek nema šanse kod nje. Baš mi nisu par.

Rekli ste da ne biste voleli da Burek uđe u kuću. Zašto?
- Burek mi je pre ulaska u kuću slao neke vulgarne poruke i iako sam dama, mislim da bih ga udarila kada bi mi u kući rekao nešto vulgarno.

Add comment


Security code
Refresh